Untitled Document

Foto Kaldenbach Vaals: al meer dan 25 jaar een begrip in het Heuvelland en vooral in de Euregio.

Sinds 2002 gevestigd in de nieuwe zaak aan de Maastrichterlaan 94 te Vaals.

 

Der PIERRE van der KALDENBACH va Vols

 

Pierre Bosch (eigenaar sinds januari 2000 ) is in 1977 met Dhr. Jo Kaldenbach in Vaals gestart met een kleine zaak aan de Tyrellsestraat 9. Vandaar is de zaak verhuisd naar het pand aan de Maastrichterlaan nummer 90 en thans op nummer 94

 

Als het mooie lentezonnetje weer volop gaat schijnen zijn wij vaak op mooie locaties in het Heuvelland communiefoto`s aan het schieten. In het bos, op de manège, bij de kastelen, met of zonder huisdieren, met een muziekinstrument, in de eigen tuin, van alles is mogelijk.

 

In het voorjaar wordt er ook weer volop getrouwd! Trouwen in Vaals is weer helemaal in. Van heinde en verre worden de locaties in Vaals geboekt om de mooiste dag van je leven te beleven. Ons gemeentehuis met de mooie trouwzaal en niet te vergeten Kasteel Vaalsbroek , Kasteel Bloemendal en Kasteel Wittem met hun mooie tuinen en gezellige feestruimtes, waarbij Foto Kaldenbach als Hoffotograaf alles mooi op de gevoelige plaat vast mag leggen.

 

Naast Communie- en trouwreportages verzorgen wij ook fotowerk voor bedrijven, bedrijfsfeesten, jubilea en voor veel vereningen. Momenteel zijn feesten in Middeleeuwse Kledij, de zogenaamde Themafeesten de trend.

 

Ook voor ontwikkelen en afdrukken van Uw eigen fotorolletjes en ook afdrukken op echt fotopapier van digitale bestanden kunt U natuurlijk bij ons terecht.

Verder hebben wij een hele grote collectie fotolijsten en een eigen lijstenmakerij voor de op maat gemaakte lijsten. Ook op maat gesneden passe-partouts zijn verkrijgbaar.

 

We hebben ook weer Camera`s in onze collectie opgenomen. Analoog als ook enkele Digitale Camera`s , voor de klanten die door de vakman geholpen willen worden.

 

Dus ook het juiste adres voor Vakfotografie, Lijsten, Camera`s, Films, Service en Advies.

 

EEN MOOIE FOTO GEMAAKT DOOR DE VAKMAN IS TOCH ALTIJD DE MOOISTE HERINNERING DIE ER IS

 

FOTO KALDENBACH VAALS

Pierre Bosch.

Hoffotograaf voor de lokaties:

Kasteel Vaalsbroek, Kasteel Bloemendal en Kasteel Wittem